Dalen is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Volksbankcup in Emlichheim en is op de vijfde plaats geëindigd. Na twee wedstrijden was de ploeg al uitgeschakeld voor de finaleronde voor een plaats bij de beste vier ploegen.

De eerste wedstijd tegen Emlichheim ging verloren door een ongelukkige goal tegen in de laatste minuut. De tweede wedstrijd tegen Pesse moest daarom gewonnen worden. Na een snelle 2-0 achterstand kwam Dalen nog sterk terug tot 2-1 door een doelpunt van Koen maar ondanks diverse mogelijkheden bleef het 2-1 en was Dalen uitgeschakeld voor de kruisfinale. De derde wedstrijd tegen Hoogstede werd nog wel gewonnen met 3-0 maar het was niet genoeg. De doelpunten werden gemaakt door Ruud, Koen en Nordin.

De mannen speelden onder leiding van Jos en Gert een goed toernooi. Volgend jaar maar weer een poging doen om de finale te behalen. Teven willen we onze aanvoerder Nordin bedanken (danke wel) voor de geweldige speech bij de prijsuitreiking.

Wij,  spelers en staf willen de supporters bedanken voor hun steun en aanwezigheid.