Raptim 1 – Dalen 1, eindstand 3-5

Zondagmiddag 30 september speelde Dalen 1 de uitwedstrijd tegen Raptim 1.

Raptim zocht vanaf de aftrap meteen de aanval. Dat resulteerde al in de 2e minuut in de openingsgoal voor Raptim door Laurens Meppelink. In de 3e minuut was het Laurens Meppelink die bijna nogmaals scoorde. Maar in plaats van 2-0 werd het in de 4e minuut 1-1 door een doelpunt van uitblinker Tijmen Venhorst. Door een intikker van Rob Vrielink, een kopbal van Tijmen Venhorst op een voorzet van Ruben Sinnema, en een hard en goed schot van Jeffrey Snijder liep Dalen uit naar 1-4. Maar kort voor rust bracht Raptim de spanning terug in de wedstrijd door een doelpunt van Arnold ter Bruggen. Na rust maakte Tijmen Venhorst zijn hattrick compleet, waarmee hij de stand op 2-5 bracht. Robert Mulder deed namens Raptim nog wat terug, eindstand 3-5. Een wedstrijd met veel doelpunten, maar een verdiende overwinning voor Dalen.

Scoreverloop:

2e minuut, Laurens Meppelink (1-0)
4e minuut, Tijmen Venhorst (1-1)
16e minuut, Rob Vrielink (1-2)
22e minuut, Tijmen Venhorst (1-3)
40e minuut, Jeffrey Snijder (1-4)
43e minuut, Arnold ter Bruggen (2-4)
57e minuut, Tijmen Venhorst (2-5)
76e minuut, Robert Mulder (3-5)