De wedstrijdverslagen van Dalen 1 zijn geschreven door leden van de v.v. Dalen of overgenomen uit de media (bijv. Coevorder Courant, Dagblad van het Noorden, FC12, RTV Drenthe, Tweenul.nl).

14-09-2019 - De Weide 1 – Dalen 1 (Beker)

Uitslag: 5 – 1

Dalen incasseerde op bezoek bij De Weide een 5-1 nederlaag. Over de hele linie gaf de uitslag een goed beeld van de krachtsverhoudingen. Dalen miste een handvol basisspelers en kon de zaterdag 2e klasser uit Hoogeveen geen pijn doen. Na de 2-0 verkleinde Steven Balstra vanuit een vrije schop de achterstand, maar na rust konden de Dalenaren het niet meer bijbenen.

07-09-2019 - Dalen 1 – ASC'62 1 (Beker)

Uitslag: 0 – 2

Dalen verloor op ‘t Grootveld met 0-2 van ASC’62 uit Dalfsen. De bezoekers hadden in de eerste helft een overwicht en de 0-1 was in lijn met de krachtsverhouding. Na rust waren de ploegen gelijkwaardig, maar Dalen kon niet meer het verschil maken.

03-09-2019 - Zuidwolde 1 – Dalen 1 (Beker)

Uitslag: 0 – 1
Doelpunt: Jelle de Rudder

De hoofdmacht van Dalen is het districtsbekertoernooi prima van start gegaan. De naar de 2e klasse gepromoveerde Dalenaren versloegen dinsdagavond klassengenoot Zuidwolde met 0-1.

De eindstand op sportpark Woltingeslag was bij rust al bereikt voor de formatie van trainer Michel Kerkdijk. In de 40e minuut maakte Jelle de Rudder de winnende treffer.

Het spel golfde bij vlagen prettig op en neer, maar Dalen was over de hele linie wel de bovenliggende partij. De bezoekers – die niet konden beschikken over aanvoerder Tijmen Venhorst – kregen na rust een aantal mogelijkheden om de score uit te breiden.

Zuidwolde probeerde het in de slotfase nog wel, maar was niet bij machte om doelman Braam te verslaan.

Dalen speelt nu tegen zaterdag 2e klasser ASC’62 uit Dalfsen. De equipe uit Overijssel verloor afgelopen zaterdag met 0-1 van De Weide.