Sportvrienden,

Het corona virus zorgt er ook voor dat we tot nader order ook niet kunnen voetballen. Het lijkt erop dat er sowieso tot 1 juni niet gevoetbald wordt en de vraag is of er dit seizoen nog gevoetbald wordt.

De KNVB is op dit moment doende om een actieplan op te stellen richting alle clubs en verenigingen. Voor nu voeren we de contributie incasso voor de maand maart nog uit en moeten we kijken hoe dit voor de rest van het seizoen gaat lopen.

We zitten met zijn allen in deze zeer vervelende situatie en zullen hier samen door moeten.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de KNVB in april met nieuwe informatie komen en zullen wij ook als bestuur deze tijd nemen om te inventariseren wat de gevolgen zijn voor de financiën van onze vereniging.

We hopen dat u begrijpt dat we de incasso van maart door laten gaan en dat we samen de komende tijd moeten kijken wat de beste oplossingen zijn voor de rest van het seizoen.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestuur v.v. Dalen