Hallo voetballiefhebbers.

Ondanks de zomerstop voor de voetballers, wordt er achter de schermen druk doorgewerkt op sportpark het Grootveld.
Om iedereen nog beter van dienst te zijn en om spelers/leiders en de tegenstanders naar de juiste kleedkamers en velden te verwijzen, zijn er afgelopen week banners en borden geplaatst door vrijwilligers. Voor de thuiswedstrijden kun je een week van tevoren al op de voetbal.nl app zien op welk veld je speelt en in welke kleedkamer je zit. En op zaterdag én zondag staat op de tv in de gang bij de kleedkamers vermeld waar je moet zijn.
Dit is mede mogelijk gemaakt door de doelpuntenactie van Dalen 1 en de v-erloting voor de jeugd SJO Dalen/DSC, en niet te vergeten ook door Mediasign uit Coevorden.