Voorbeschouwing CEC – vv Dalen.

Dalen krijgt zondag met CEC (Compas Erfscheidenveen Combinatie)  opnieuw te maken met een lastige tegenstander. Vorig seizoen werd het kampioenschap o.a. verspeeld door de vijf verliespunten die tegen de ploeg uit Emmer-Compascuum werden geleden. In het uitduel werd met 3-2 verloren en in Dalen eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Dalen moet uit deze wedstrijden en de twee achtereenvolgende nederlagen tegen WKE en Protos de nodige lessen hebben getrokken. Ploegen, die met een gezond portie werklust en fysieke inzet een beter -maar te voorspelbaar- voetballend Dalen op de knieën wisten te dwingen.

Dalen zal tactisch een ander strijdplan moeten bedenken om duels tegen dit soort tegenstanders over de streep te trekken.