Zoals tijdens de afgelopen persconferentie te horen was, zijn de Coronamaatregelen aangescherpt. Dit met als doel om het aantal Coronabesmettingen te laten dalen.

Ook voor VV Dalen/SJO Dalen-DSC heeft dat consequenties:
-De sportcomplexen (binnen en buiten) in Dalen, Dalerveen en Wachtum zijn gesloten tussen 17.00-5.00 uur. Buiten vrijwilligers om is het dan niet toegestaan om op de complexen te zijn.
-Publiek bij wedstrijden is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsvrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
-In de kantine en in de kleedkamers (de volledige ‘binnenlocatie’) is een coronatoegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
-Vaste zitplaatsen (met 1,5 meter afstand) zijn verplicht in de kantine. Bij verplaatsing (bijvoorbeeld bij toiletbezoek) is het dragen van een mondkapje verplicht.
-Trainingen die na 17.00 uur starten, komen te vervallen. In overleg met trainers wordt gekeken naar mogelijkheden om trainingen toch door te laten gaan (voor 17.00 uur).
-Wedstrijden die na 17.00 uur staan gepland, komen te vervallen. We wachten nadere berichtgeving vanuit de KNVB af.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het mailadres bestuur@vvdalen.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Dalen
Martijn Heerkes, Derk Lennips, Rudolf Hidding, Michel Boer, Stiana Sibon, Reinoud Haak, Michel Fledderus, Harold Soppe, Riekus Hazelaar