Vrouwen- en meisjesvoetbal, iets voor jou?

Heb jij deze zomer ook genoten van het succes van het Nederlands vrouwenelftal? Dacht je bij het kijken van de wedstrijden ‘het lijkt mij leuk om (weer) te voetballen?’ Twijfel dan niet langer en kom een keer meetrainen bij één van de twee vrouwenteams of bij het meisjeselftal van VV Dalen! Je bent van harte welkom!

Vrouwen 1
Het eerste vrouwenteam bestaat uit achttien speelsters.  Dit team speelt competitie op zaterdag in de vierde klasse. De trainingen zijn op woensdag en op vrijdag van 19.30-21.00 uur en worden gegeven door Tino Duiker. De trainingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang en op woensdag 6 september wordt de eerste bekerwedstrijd gespeeld.

Meisjesteam
Sinds een paar jaar (seizoen 2012-2013) is er ook weer een meisjesteam opgestart. Dit team speelt als JO15-elftal (Jeugd Onder 15) in een jongenscompetitie. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 18.30-19.30 uur en hier staan Ilse Brand en Jan Noorman voor de groep. Uiteraard zijn ook bij de andere jeugdteams meisjes welkom. VV Dalen heeft een aantal gemixte jeugdteams.

7×7 Team
Daarnaast heeft VV Dalen een vrouwen 7×7 team.  Dit team traint op vrijdag van 19.30-20.30 uur onder leiding van Jan Boorsma. De eerste training van het nieuwe seizoen is op vrijdag 8 september. Bij 7×7-voetbal zijn er zowel in het voorjaar als in het najaar zo’n vier wedstrijdavonden op de vrijdagen. Lees voor meer informatie over dit team het interview met twee speelsters: http://vvdalen.nl/dames-7×7-vv-dalen-over-noppen-en-naaldhakken/.

Welkom!
Alle teams kunnen altijd versterking gebruiken, dus kom gerust een keer meetrainen. Het maakt niet uit of je al eens hebt gevoetbald of nog nooit. Iedereen is welkom!

Nederlands elftal
Over het Nederlands elftal gesproken; wist je dat in 1971 twee speelsters van VV Dalen een uitnodiging voor de voorlopige selectie van het Nederlands elftal ontvingen? Lees de historie over vrouwenvoetbal bij VV Dalen hier: http://vvdalen.nl/damesvoetbal-in-dalen/.