In en na de zomervakantie heeft de commerciële commissie niet stil gezeten. Zo zijn er diverse nieuwe contracten gesloten en of sterk verbeterd. De v.v. Dalen is trots op het feit dat er ondanks het soms zwaar economische klimaat er toch voldoende steun van bedrijven is om de sport en in het bijzonder de v.v. Dalen een warm hart toe te dragen.

Nieuwe hoofdsponsor Autobedrijf J. Hoiting

Autobedrijf J. Hoiting is met ingang van het nieuwe voetbalseizoen hoofdsponsor van de v.v. Dalen. Zoals misschien al gezien speelt Dalen 1 de komende seizoenen in shirts met het logo van de Autobedrijf J. Hoiting. Daarnaast zal de uiting van J. Hoiting op diverse andere plekken naar voren komen. De 1e selectie en technische staf van Dalen 1 en 2 is volledig in het nieuw gestoken door Autobedrijf J. Hoiting. Autobedrijf J. Hoiting is de Renault dealer van Zuid-Oost drenthe.

CO –sponsor Sluyters Sport

Daarnaast hebben wij met Sluyters Sport uit Coevorden een nieuwe verbintenis gesloten m.b.t. de levering van sportartikelen. Vanwege de langdurige goede samenwerking is er wederom een overeenkomst gesloten voor de komende 4 seizoenen. In samenwerking met Sluyters Sport is er een nieuwe kledinglijn gelanceerd van wederom het merk Hummel. Tevens is de sponsorovereenkomst met Hummel ook verlengd voor de komende 4 seizoenen. Sluyters Sport is gevestigd in Coevorden.

CO- sponsor ONS Dalen

Nieuw is ONS Dalen, ONS Dalen zal vanaf dit seizoen op de achterkant van het shirt van Dalen 1 gepresenteerd worden. ONS Dalen staat voor ondernemers sociëteit Dalen. ONS Dalen heeft tot doel het ondersteunen van de lokale sportverenigingen in het dorp Dalen. Deelnemers aan ONS Dalen zijn bedrijven die de sport in Dalen een warm hart toedragen en daarnaast zullen er netwerkactiviteiten georganiseerd worden voor de leden.

CO-Sponsor Bruin -(eet) café D’aolle Bakkerij

Al Jarenlang is D’aolle Bakkerij sponsor van de v.v. Dalen. Dit keer is het sponsorpakket uitgebreid t.b.v. de 1e selectie. D’aolle Bakkerij zal de komende jaren op de warming-up shirts verschijnen en op de softshell jassen van de 1e selectie. Voor een gezellige borrel kun je altijd terecht in D’aolle Bakkerij in Dalen.

Sponsor “Harry Renting”

Is een nieuwe sponsor bij de v.v. Dalen. Al jaren zijn de kinderen van Harry en Saskia te vinden op het sportpark ‘t Grootveld. Het bedrijf staat bekend om de flexibele houding naar klanten toe en biedt een uitgebreid dienstenpakket aan. Hierbij te denken aan minikraan verhuur, het maken van staal persingen en het aanleggen van straatwerk. De laatste tijd is het machinepark verder uitgebreid met boormachines voor het maken van horizontaal gestuurde boringen. Door deze uitbreiding kan het bedrijf een groot scala aan werkzaamheden in eigen beheer houden en dat wordt zeer gewaardeerd door de opdrachtgevers. Harry Renting is betrokken rondom de sponsoring bij de 1e selectie.

Sponsor “Specialiteiten Restaurant de Baander”

De Baander is een à la carte restaurant met 120 zitplaatsen. In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden. Mogelijkheid voor warm en koud buffet. Ook catering aan huis is mogelijk, voor groeps- en personeelsfeesten kunt u ook een afspraak met hun maken. Specialiteiten restaurant de Baander is betrokken rondom de sponsoring bij de 1e selectie.

Nieuwe Sponsor” Kroese Wevers”

KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke fullservice organisatie van accountants en belastingadviseurs. Negen kerndisciplines binnen één organisatie. Een optelsom van kennis:
- Accountancy
- Audit
- Belastingadvies
- Corporate Finance
- Estate Planning
- Pensioenadvies
- Personeels- en Salarisadvies
- Subsidie-advies
KroeseWevers is gevestigd aan de Bukakkers 20 in Emmen.

Nieuwe Sponsor “Fortune Hotdrink”

Koffie, koffiemachines en hot drinks… daarin is Fortune specialist. Inmiddels maken heel veel bedrijven gebruik van de diensten van Fortune diensten en producten. Waarom? Omdat de klanten hun ambassadeurs zijn. Zij geven aan wat voor hun als gebruiker belangrijk is. De smaak, de service, de leveringen, de kostenbesparingen. Kortom: de wensen van de klant staan centraal. Uw wensen. En daar heeft Fortune haar organisatie op ingericht. Wilt u weten hoe zij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen? Maak dan een afspraak met de Fortune regioadviseur in uw buurt.
Marcel Blaauwgeers 06-48353095

Nieuwe Sponsor “Groenoord” voorheen Janssen & Meppelink Tuin en Park

In 1999 is het bedrijf Jansen & Meppelink Tuin-, Park- en Golfbaan machines opgericht, als uitbreiding van het Jansen & Meppelink Mechanisatiebedrijf.
Deze afdeling is ondergebracht in een schitterend pand met een zeer ruime showroom van 400m² op “Het Kleine Veld” 59 te Dalen. Er wordt specifiek ingespeeld op de Tuin- Park- en Golfbaan machine(s) branche voor, zowel particulieren als professionals. Een belangrijke peiler is het John Deere dealerschap. Samen met het Mechanisatiebedrijf zijn we Full Line John Deere dealer. Dit betekent dat wij handmaaiers tot aan maaidorsers verkopen en alle tussen liggende John Deere producten. In 2011 is de dienstverlening gebundeld en verder gegaan onder de naam Groenoord. Groenoord heeft vestigingen in Groningen, Smilde, Zijldijk, Dalen en Oude Pekela.