JO7-1 kampioen

De Puppy’s van Dalen/DSC wonnen afgelopen zaterdag (20 mei) de voorjaarscompetitie. Geen enkele wedstrijd is door de jonge voetballers verloren. Ook de winst van de najaarscompetitie was al veroverd.

De Puppy’s nemen deel aan de competitiestrijd welke door en bij EHS ’85 (Emmerschans) wordt georganiseerd en wat voor 4 tot 7 jarige kinderen bedoeld is. In toernooivorm worden er 1 keer per 2 weken vier wedstrijden gespeeld.

Tegenstanders in de voorjaarscompetitie waren VV Emmen, DZOH, WKE-16 en Angelslo. In deze leeftijdscategorie wordt vooral het plezier, samenwerken en de basisvaardigheden van het mooie spelletje dat voetbal heet bijgebracht.

Dalen/DSC JO9-6 en Dalen/DSC J11-5 zijn ook kampioen geworden in de voorjaarscompetitie

JO9-6 kampioen

JO11-5