Kom jij ook naar de feestelijk opening van de nieuwe kantine van de gezamenlijke sportverenigingen van Dalen op Sportpark ‘t Grootveld in Dalen? Op zondag 24 september 2017 organiseert v.v. Dalen naast de opening een aantal activiteiten om deze dag tot een groot succes te maken.

De dag begint om 11:00 uur waarbij alle elftallen op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

De officiële opening is om 13:00 uur bij de vernieuwde kantine waarbij er een jeugdhonk aan de oude kantine is gerealiseerd. Gedurende de hele middag staat er een springkussen voor de kleintjes, komt er een mystery guest langs en staat DJ Henk Waninge er voor gezellige muziek!

Vanaf 14:00 wordt de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen v.v. Sleen 1, dus kom het eerste aanmoedigen om ze meteen een hart onder de riem te steken.

Na afloop van de wedstrijd van Dalen 1 is het eindelijk tijd voor Schijt je rijk! Heb jij weleens €1.000,- gewonnen met een hoop stront? Dit is je kans…

Hoe werkt ‘Schijt je rijk?’ Veld één is verdeeld in 2500 unieke kavels. Op de kavel waar de koe schijt, valt de hoofdprijs van € 1.000,-. De kavels die grenzen aan het winnende kavel krijgen ieder € 100,-. De koe heeft 60 minuten de tijd op te poepen. Is het niet gelukt, dan geldt dat na 60 minuten de kavel waarin de rechterachterpoot van de koe staat, het winnende kavel is. Wil jij nou ook die €1000,- euro winnen met het winnende lot? Loten zijn voor 5 euro per stuk te koop en op te halen in de kantine of bij een van deze personen: Michel Fledderus, Rene Brand, Jan Noorman, Nick Lubberman, Ineke Vrielink en Saskia Palland. Wees er snel bij voordat alle kavels al zijn uitverkocht!

Jeugdhonk kantine v.v. Dalen Het geld dat opgebracht wordt met ‘Schijt je rijk’ wordt besteed aan de realisatie van een jeugdhonk in de kantine van de voetbalvereniging. Door zijn open karakter is dit jeugdhonk ook te gebruiken door leden van andere sportverenigingen die gebruik maken van ’t Grootveld. Hiervoor geldt natuurlijk wel dat de kantine geopend moet zijn.

wedstrijd reglement

Zie ook Facebook voor dit event of scan de QR code.

Schijt je Rijk QR code